Winds Of Change
2 Haziran 2024 tarihinde, YETAM akademisyenleri, Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) ev sahipliğiyle düzenlenen ve "Winds of Change" temalı proje açılış toplantısına katıldı. Bu toplantıda, rüzgar enerjisi sektöründeki paydaşların güçlendirilmesi, rüzgar enerjisinin geleceği ve Türkiye’nin rüzgar enerjisi konjonktürü gibi kritik konular incelendi.
Akıllı Şehir Politika ve Uygulamaları
Yeni ve Temiz Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Elektrik ve Enerji Bölümü iş birliği ile organize edilen, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan alanında uzman kişilerin katılımıyla öğrencilerimize "Akıllı Şehir Politika ve Uygulamaları" semineri gerçekleştirilmiştir.
Akıllı Şehir Politika ve Uygulamaları

Üniversitemiz Yeni ve Temiz Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi (YETAM) ile Hacettepe ASO 1. OSB Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü iş birliğiyle, sektör tanıtımları kapsamında 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 10.00’da 1. OSB Bölge Müdürlüğü Seminer Salonunda gerçekleştirilecek, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Akıllı Şehirler Daire Başkanlığı uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı “Akıllı Şehir Politika ve Uygulamaları” başlıklı seminere tüm Hacettepeliler davetlidir.

Tarih: 22 Mayıs 2024

Saat: 10:00