Etkinliklerimiz

Diğer Etkinlikler

• 24-25 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak olan " EIF / Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı (EIF 2014)" etkinliğine katılmak isteyen Temiz Tükenmez Enerjiler yüksek lisans programı öğrencilerine kongre katılım ücreti üzerinden indirim yapılacaktır. Katılım ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
  • 24-25 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak olan " EIF / Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı (EIF 2014)" etkinliği ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
  • 30 Ekim - 02 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak olan "RENSEF - 2. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
  • 13-15 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak olan "Turkish - German Conference on Energy Technologies" etkinliği ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
  • 16-17 Haziran 2014 tarihleri arasında, İstanbul'da yapılacak olan "Photovoltaic Workshop" etkinliğinin duyurusu ve web sitesi ile ilgili bilgilere verilen bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
  • 18 Şubat 2014 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Salonunda Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi ile TMMOB Fizik Mühendisleri Odasının birlikte düzenlediği "Fotovoltaik Çalıştayı II.; Güneş- Elektrik Dönüşüm Sistemlerinin Kurulumu ve İşletilmesinde Olası Riskler ve Değerlendirilmesi" etkinliğinin programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Queensland Jeotermal Enerji Mükemmeliyet Merkezi Direktörü Sayın Prof. Dr. Halim GÜRGENCİ , 16 Ocak 2014, Saat 14:00'te Beytepe K Salonunda " GELECEKTE ENERJİ VE CARİ AÇIK BAĞLANTISI - Muhtemel Senaryolar: Jeotermal ve Güneş Termal Enerjisi Türkiye'ye Ne Vaat Ediyor?" konulu bir seminer gerçekleştirecektir.Etkinlik Afişine Buradan Ulaşabilirsiniz
  • YETAM'ın da düzenleyicisi olduğu "FOTOVOLTAİK ÇALIŞTAYI; Güneş-Elektrik Dönüşüm Sistemlerinde Yasa, Yönetmelik ve Standartlar" başlıklı etkinlik 18 Ocak 2013 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü M. Akif Ersoy Salonunda yapılacaktır. Etkinlik afişi için tıklayınız.
  • SOLAR TR-2 Solar Electricity Conference & Exhibition (7-9 Kasım 2012) Detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı (4-5 Ekim 2012) Detaylı bilgi için tıklayınız.