Akıllı Şehir Politika ve Uygulamaları
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Akıllı Şehirler Daire Başkanlığı uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı “Akıllı Şehir Politika ve Uygulamaları” başlıklı seminere tüm Hacettepeliler davetlidir.
Etkinlikler
  • Geçmişten Bugüne Enerji Kullanımı D. İnan, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, çağrılı konuşma, 29 Kasım 1996, Ankara.
  • Güneş Enerjisinden Yararlanabiliyor muyuz? D. İnan, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, çağrılı konuşma, 20 Aralık 1996, Ankara.
  • Güneş Enerjisinden Yararlanma Olanakları D. İnan, Yüce Fen Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerine çağrılı konuşma, 28 Şubat 1997, Ankara.
  • Enerji ve İnsan D. İnan, Çevre Mühendisleri Odası, Söyleşi, 26 Mart 1997, Ankara.
  • Güneş ve Diğer Tükenmez Enerjiler D. İnan, Anadolu Üniversitesi çağrılı konuşma, 17 Nisan 1998, Eskişehir.
  • Türkiye'nin Enerji Sorunsalı ve Nükleer Enerji Potansiyeli Konulu panel toplantısında temiz tükenmez enerjiler üzerine konuşma D. İnan, 5 Mayıs 2006, Gazi Üniversitesi çağrılı konuşma, Ankara.
  • Man and Energy D.İnan, Thematic Workshop on energy, TÜBA çağrılı konuşma; 13-14 November 2006, İstanbul.
  • Dünya'da ve Türkiye'de Temiz Tükenmez Enerjiler D.İnan, Çağrılı Konuşma, Osmangazi Üniversitesi çağrılı konuşma, 21 Haziran 2006
  • EİE Genel Müdürlüğü'nin Binalarda Enerji Yöneticiliği Kursu'nda Temiz Tükenmez Enerjiler" konularının sunumu D.İnan, 24 Haziran 2006, çağrılı konuşma, Ankara.
  • Ödemiş Kurtuluş Şenliği'ne güneş enerjili trafik işaretleri, güneş enerjili sokak lambası ve güneş bisikletinin sergilenmek amacıyla gönderilmesi Eylül 2009
  • Makine Müh. Odası Mersin Şubesinin güneş enerjisi ile ilgili kongrelerine çağrılı olarak katılım. Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'na katılım 11-14 Mart 2010-İstanbul